top of page

ONZE DIENSTEN

Sinds onze oprichting in 2008 is Warmtevraag Nefit specialist en sinds 2019 Premium Partner van Nefit-Bosch.

We leveren en installeren Nefit-Bosch CV-toestellen, en onderhouden deze uiteraard ook.

Sinds 2016 zijn we ook actief op de airconditioning- en warmtepompenmarkt.

Voor deze voorzieningen hebben we ons verbonden aan Daikin, waarmee we in combinatie met Nefit-Bosch een topsegment aan producten kunnen bieden aan onze klanten. Kwaliteit en degelijkheid staan bij Warmtevraag hoog in het vaandel, we streven naar 100% tevredenheid.

Nefit-Bosch Cv-ketel

CV Onderhoud

CV onderhoud houdt bij ons in dat we proberen uw CV-toestel in topconditie te houden, door preventief te reinigen, slijtagedelen op tijd te vervangen en de verbrandingsgassen te meten. Zo houden we de afstelling van uw toestel optimaal. Koolmonoxide-veiligheid staat daarbij voorop. Met een CO-vrij gecertificeerde monteur bent u verzekerd van een veilige gasverbrandingsinstallatie welke goed gecontroleerd en onderhouden wordt.

 

Voordelen van onderhoud:

  • Uw CV installatie blijft up-to-date.

  • Een goede afstelling resulteert in een lager gasverbruik, dus lagere energiekosten.

  • Een langere levensduur van uw CV installatie, door regelmatig reinigen.
     

Noodzaak van onderhoud

Doordat CV-ketels verkeerd geïnstalleerd worden of slecht onderhouden zijn, vallen er steeds meer slachtoffers door koolmonoxidevergiftiging. De Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) is een onderzoek begonnen. Per jaar vallen er honderden gewonden en tien doden als gevolg van koolmonoxidevergiftiging. Voorheen kwam het gas vooral vrij bij open geisers, maar dit kan ook bij moderne CV-ketels vrijkomen. In 2013 werden voor het eerst meer mensen opgenomen in het ziekenhuis met koolmonoxidevergiftiging door een CV-ketel dan door een open geiser.

Sinds april 2023 is de Gasketelwet een feit, dat houdt in dat u als klant met een gecertificeerd monteur te maken heeft. Deze heeft niet alleen kennis van zaken, maar is ook op de hoogte van de laatste veiligheidsnormen en kan u adviseren om uw installatie zo veilig mogelijk te gebruiken.

Hebt u twijfels of uw geiser of CV-ketel veilig is? Neem dan direct contact op met Warmtevraag via het contactformulier of bel 0610397598 voor een afspraak om uw CV installatie te laten controleren.

Warmtepomp Daikin

Verwarmingsinstallatie

CV- Ketel
 

CV-installaties zijn bijna vanzelfsprekend aanwezig in elke woning. Wij zorgen er als Nefit Premium Partner voor dat u veilig en zonder problemen van deze voorziening gebruik kunt maken.

Als aannemer of particulier, kunt u bij ons terecht met al uw vragen over verwarmingsinstallaties zoals het aanleggen, vervangen of onderhouden van uw CV- toestel.
 

 Hybride warmtepomp

De slimme combinatie een hybride warmtepomp en een cv-ketel. Dat kan ook je huidige cv-ketel zijn. Omdat ze samenwerken als een team bespaar je al gauw 70 tot 80% gas met de buitenlucht als belangrijkste, duurzame energiebron. De ketel schakelt alleen nog in wanneer het buiten heel koud is en hij zorgt voor warm water. Dus ook minder CO2. De perfecte combi voor heel veel Nederlandse woningen. En om het nog mooier te maken, krijg je een flinke subsidie op je hybride warmtepomp.


All-electric warmtepomp


Bij een all-electric oplossing heb je geen cv-ketel of gasaansluiting meer nodig. De warmtepomp zorgt zelfstandig voor het verwarmen van de woning én voor warm water. Daarvoor gebruikt de warmtepomp duurzame energie uit de buitenlucht of uit de bodem en elektrische stroom.

Met jarenlange kennis en ervaring kan Warmtevraag u adviseren welk systeem het beste bij u en uw situatie past!

Meterkast vervangen en vernieuwen

Elektra in de meterkast

Veiligheid in de meterkast

Tijdens de installatie van menig warmtepomp komen we groepenkasten tegen welke totaal niet meer voldoen aan de laatste normen. Met het NEN 3140 certificaat zijn wij gecertificeerd om uw groepenkast te vervangen of aan te passen voor veilig gebruik. Wist u bijvoorbeeld dat een hoofdschakelaar tot eind jaren '90 niet standaard in een groepenkast gemonteerd werd? Deze dient volgens de NEN norm wel degelijk aanwezig te zijn voor het veilig gebruik van een groepenkast. Ook aardlekschakelaars zijn tegenwoordig verplicht om elke eindgroep te beveiligen voor uw eigen veiligheid. Deze beveiligen tegen een mogelijk dodelijke schok, welke u als gebruiker kunt oplopen door bijvoorbeeld een defecte keukenmachine, strijkijzer of wasmachine. Warmtevraag adviseert u graag over het veilig gebruik van uw elektrische installatie en kan uiteraard bij een verbouwing of verhuizing een nieuwe groepenkast volgens de laatste veiligheidsnormen installeren. 

Contact
Airconditioning Daikin
Airconditioning

Verwarmen en koelen met 1 apperaat.


Een airco bestaat normaal gesproken uit twee delen: het binnendeel en het buitendeel. Dit worden over het algemeen 'splitsystemen' genoemd.

Het buitendeel, dat aan een buitenmuur of in een tuin of op een dak wordt gemonteerd, vormt het deel van de airco dat de compressor, de ventilator, de printplaat en de warmtewisselaar bevat. Het buitendeel comprimeert het koudemiddel dat door het bijbehorende binnendeel warmte of kou in de ruimte onttrekt of afgeeft.

Warmtevraag_logo.jpg

Vraag vrijblijvend informatie op

Bedankt voor de inzending!

RECENSIES

Alles was op tijd af en erg mooi.

S. Prinsen

Ontzettend fijne samenwerking gehad met Warmtevraag.
Nieuwe hybride warmtepomp laten installeren en alles werkt perfect.

C. Jansen

Duidelijk en secuur.
Naderhand een uitleg hoe alles werkt erg fijn.

K. Michiels

Getting Warmer

LAAT EEN BEOORDELING ACHTER

Hoe hebben we het gedaan?

Zou je ons aanbevelen?

Bedankt voor de inzending!

bottom of page