top of page

VEELGESTELDE VRAGEN

Antwoorden op al je vragen

Als een toonaangevend/toonaangevende Verwarming aannemersfirma in Dronten weten we hoe we jouw visie tastbaar kunnen maken en ons professionele team begeleidt je bij elke stap van het proces. Of je nu een vraag hebt over de logistiek van een kleinschalig project, of meer wilt weten over hoe ons team de meest complexe projecten aanpakt, we staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Bekijk hieronder enkele van de meest gestelde vragen.

Gas-fired boiler

Wat onderscheidt Warmtevraag van de concurrenten?

Door ons te richten op beperkte merken houden we de kwaliteit en kennis erg hoog. Vaak bieden bedrijven veel verschillende merken aan en gaat het daardoor wel eens mis door te weinig kennis. Door ons specifiek te richten op: Nefit-Bosch, Daikin en Intergas is geen klus te ingewikkeld en da kwaliteit erg hoog.

Burner Blower

Wanneer zijn jullie beschikbaar?

Over het algemeen is het mogelijk om een (montage) afspraak te maken binnen 3 weken. Hierdoor is de klant snel tevreden en houden we de communicatie kort en simpel.

Getting Warmer

Leveren jullie nooddiensten?

Helaas komt het wel eens voor dat er een noodsituatie is. Wij proberen hier rekening mee te houden en zo snel mogelijk een monteur naar de klant te sturen. 

bottom of page